Tarievenlijst

Geïnteresseerd geraakt in de diensten van Cindy Communiceert?

Tarievenlijst

Coaching

90
60 min.
  • Telefonische voorintake of persoonlijke kennismaking max 45 minuten - Gratis
  • Individuele sessie gemiddeld 60 minuten: €90
  • Individuele sessie gemiddeld 75 tot 90 minuten: €120

Training/Workshop

75
p.p.
  • Er worden diverse workshops in een jaar gegeven. Deze duren een dagdeel en kosten €75 p.p. Minimaal 4 deelnemers, maximaal 10 deelnemers.
  • De communicatietrainingen van 4 bijeenkomsten kosten €180, inclusief materialen.

Zakelijke klanten

  • Voor zakelijke coaching en training geldt een ander tarief. Neem voor meer informatie contact met mij op. Dat kan via het contactformulier of telefonisch.

Een kennismaking bij een eventuele start van een individuele coachingstraject, is vrij van tarief (max 45 min). Voor een kennismaking/intake icm een sessie geldt het reguliere tarief. Vraag naar de mogelijkheden. Tarieven zijn inclusief voorbereiding, bijwerken digitaal dossier en tussentijds mail/app contact.

Coachings- en trainingskosten kunnen in bepaalde gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Dat kan op de volgende wijze:

  • Via Belastingaftrek: 
Scholingskosten zijn af te trekken. Voorwaarde is daarbij wel dat de kosten in functie zijn van het verkrijgen van een nieuwe baan, of oriëntatie daarop. Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar. Je dient wel meer dan €250 te besteden wil het aftrekbaar zijn. Wij adviseren jou als je de kosten aftrekbaar wilt maken even contact op te nemen met de Belastingdienst.
  • Via werkgever: 
Als je een werkgever hebt dan heeft deze veelal een ontwikkelbudget beschikbaar voor personeelsontwikkeling. Als werknemer kun je aanspraak hierop maken en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of deze wil investeren in uw groei of employability.
  • Vergoeding zakelijk: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

Als je over beperkte financiële middelen beschikt en toch een coachingsstraject wilt volgen, schroom dan niet om gewoon contact met mij op te nemen. Dat kan via het contactformulier of telefonisch.

Wil je een afspraak afzeggen kan dat, maar wel uiterlijk 24 uur van tevoren. Bij niet tijdig afzeggen wordt de sessie in rekening gebracht.