Over Cindy

Leuk met je kennis te maken!

Ik vertel je graag over mijn ervaringen, visies en ambities
om het onderste uit jouw kan te halen.

Welkom bij

Cindy Communiceert

Over mij

Mijn naam is CINDY KLAVER. Sinds 2008 ben ik eigenaar van mijn eigen Training-en Coachingsbureau CINDY COMMUNICEERT.

Ik verzorg verschillende communicatietrainingen en coachingstrajecten, met als doel: het verbeteren van de professionele performance van individuele personen en groepen.

In 2001 ben ik gestart als docent Communicatie aan een hogeschool. Tot op heden doe ik dit en heb ruime ervaringen opgedaan als docent, trainer, coach, studieloopbaanbegeleide
r, stage –en afstudeer begeleider . Het geven van voorlichting en het ontwikkelen van onderwijsprogramma’s zijn ook belangrijke werkzaamheden.

Het uitgangspunt tijdens mijn begeleiding is, dat ik de klanten zie ontwikkelen en groeien, zodat zij uitbloeien tot wie zij willen zijn. Jezelf kennen en de bewustwording van de kwaliteiten die je bezit, zijn belangrijke pijlers.

Mijn visie als begeleider is ook, dat er verandering van binnenuit moet komen om succesvol in de buitenwereld te kunnen zijn.

Bekwaamheid

De kracht van mijn aanpak zit vooral in de persoonlijke aanpak, enthousiasme, betrokkenheid, v ertrouwen en humor. Belangrijk vind ik, dat mijn diensten een duidelijke meerwaarde hebben voor de klant.

Als coach help ik jou (nieuwe) stappen te zetten op verschillende gebieden, zoals vernieuwing in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens kan doen wat hij het allerliefste doet. Soms is daar een ‘duwtje in de rug’ voor nodig en is het fijn om samen te kijken naar jouw passies, ambities, doelen en kwaliteiten. Deze ontdekken we, zoomen we op in en gaan daarmee aan de slag.

Als trainer help ik jou om je communicatievaardigheden te verbeteren op verschillende gebieden van taalvaardigheid (schrijven, spreken en luisteren).

Stay stronger.
Build an online empire.

Everything is laid ready to use for users and writers to create creative creations.


billy-icon-video-play-light-transparent

Happy clients

Deze bedrijven zijn jou voorgegaan in succesvolle ontwikkelingen:

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Krijg creatieve oplossingen.
Iedereen is een potentiële creator.


Neem contact op